070-361 25 29 bjorn@lofstrandsror.se

Bergvärme & Bergvärmepumpar

Installation | Service | Reparation

Vi installerar kompletta bergvärmeanläggningar och om du önskar så sköter vi hela totalentreprenaden med borrning och installation av värmepump. Vi utför även service och reparationer av befintliga bergvärmeinstallationer.

Vi utgår från Delsbo men arbetar ofta i Hudiksvall, Ljusdal & Norra Hälsingland så tveka inte att höra utav dig.

Vi använder oss främst utav värmepumpar från Bosch. Deras senaste bergvärmepump är avancerad och driftsäker. Med inverterteknik som anpassar effekten utifrån fastighetens behov. Är du ute efter perfekt inomhustemperatur så är detta ett mycket bra val! Den har dessutom mycket låg energiförbrukning.

Den nyutvecklade varmvattenberedaren ger upp till 300 liter 40-gradigt varmvatten, vilket mer än räcker för de största av familjer eller för dem som har har badkar att fylla.

Dessa kompletta bergvärmepumpar passar utmärkt både för det nybyggda huset och för huset vars föråldrade bergvärmepump skall bytas ut.

Vi håller vi oss ständigt uppdaterade om den senaste informationen och kunskaperna från våra leverantörer. Vi följer deras rekommendationer av material och dimensioneringar och tack vara allt detta får våra kunder färre problem med sina anläggningar.

Det finns flera olika fabrikat av bergvärmepumpar och givetvis installerar vi även andra märken om så önskas.

Löftrands Rör är ett auktoriserat VVS-företag med Säker Vatten-certifierade montörer.

Bergvärmepumpar som vi rekommenderar:

Bosch Compress 7001i LW/M

Bosch Compress 6000 LW/M

Bosch Compress 5000 LW/M

Styr bergvärmepumpen med mobilen.

När du skaffar din Bosch värmepump så kan du välja till fjärrstyrning! Ställ in önskad temperatur på distans, håll koll på driftskostnaderna och
mer! Läs mer här!

Löfstrands Rör

Besöksadress:

Sunnansjövägen 3, 824 70 Delsbo
(på hörnet vid John Deere) SE KARTA

Postadress:

Sunnansjövägen 3, 824 70 Delsbo

070-361 25 29 (Björn Löfstrand)
070-292 95 78 (VVS-service)
072-234 91 12 (VVS-arbeten)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Få rådgivning och kostnadsförslag på värmepump, vattenfilter eller andra tjänster! Vänligen fyll i dina uppgifter nedan,