070-361 25 29 bjorn@lofstrandsror.se

Jordvärme & Jordvärmepumpar

Installation | Service | Reparation

Vi installerar kompletta jordvärmeanläggningar och om du önskar så sköter vi hela totalentreprenaden med grävning och installation av värmepump. Vi utför även service och reparationer av befintliga jordvärmeinstallationer.

Vi utgår från Delsbo men arbetar ofta i Hudiksvall, Ljusdal & Norra Hälsingland så tveka inte att höra utav dig.

Vi använder oss främst utav värmepumpar från Bosch. Deras senaste jordvärmepump är avancerad och driftsäker med inverterteknik. Den anpassar effekten utifrån era och fastighetens behov. När du vill ha en inomhustemperatur som passar dig så är den här värmepumpen ett bra val! Självklart med mycket låg energiförbrukning. Varmvattenberedaren kan ge upp till 300 liter 40-gradigt varmvatten vilket passar den största familjen eller de hus håll som har badkar.

Dessa kompletta jordvärmepumpar passar utmärkt både för det nybyggda huset och för huset vars föråldrade jordvärmepump skall bytas ut.

Vi håller oss ständigt uppdaterade om den senaste informationen och kunskaperna från våra leverantörer. Vi följer deras rekommendationer av material och dimensioneringar och tack vara allt detta får våra kunder färre problem med sina anläggningar.

Det finns flera olika fabrikat av jordvärmepumpar och givetvis installerar vi även andra märken om så önskas.

Löftrands Rör är ett auktoriserat VVS-företag med Säker Vatten-certifierade montörer.

Jordvärmepumpar som vi rekommenderar:

Bosch Compress 7001i LW/M

Bosch Compress 6000 LW/M

Bosch Compress 5000 LW/M

Styr jordvärmepumpen med mobilen.

När du skaffar din Bosch värmepump så kan du välja till fjärrstyrning! Ställ in önskad temperatur på distans, håll koll på driftskostnaderna och
mer! Läs mer här!

Löfstrands Rör

Besöksadress:

Sunnansjövägen 3, 824 70 Delsbo
(på hörnet vid John Deere) SE KARTA

Postadress:

Sunnansjövägen 3, 824 70 Delsbo

070-361 25 29 (Björn Löfstrand)
070-292 95 78 (VVS-service)
072-234 91 12 (VVS-arbeten)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Få rådgivning och kostnadsförslag på värmepump, vattenfilter eller andra tjänster! Vänligen fyll i dina uppgifter nedan,