072-234 91 12 bjorn@lofstrandsror.se

Sköt om din värmepump – boka en värmepumpsservice

Service av Värmepumpar i Hudiksvall, Delsbo & Ljusdal

Löftrands Rör är ett certifierat VVS-företag med erfarna och utbildade montörer

Vi utför service på alla värmepumpar oavsett fabrikat. Några av de vanligaste fabrikaten som vi utför service utav är Nibe, CTC, Thermia, Bosch och IVT. Vi rekomenderar att man utför service av sin värmepump en gång varje år. En kontinuerlig service av värmepumpen ökar livslängden på värmepumpen, bibehåller prestandan samt minskar risken för eventuella driftstopp. Servicen bör utföras av en auktioriserad installatör. Vi serverar alla typer av värmepumpar, bergvärme-, jordvärme- och luft/vattenvärmepumpar.

Vanliga frågor och svar om service av värmepumpar:

Varför behöver man utföra service på en värmepump?
En värmepump bör regelbundet servas för att hålla driftkostnaderna nere och att upprätthålla en god energireducering som skonar värmepumpen. Avlagringar och magnetit kan följa med rör och ledningar och sätta igen filter, ventiler och växlare som gör att värmepumpen får arbeta mer vilket medför ökade kostnader kostnader.
Vad ingår i en värmepumpsservice?
Vi gör helt enkelt en grundlig genomgång av värmepumpen för att maximera driften och hålla kostnaderna nere samt öka livslängden på din värmepump.

Vad ingår: Nya filter, vätska (Biotemp), expansionskontroll. Tryck och flödeskontroll.

Hur ofta bör man utföra service på sin värmepump?
Vi rekommenderar att man utför en grundlig service en gång per år. Gärna inför säsongen, dvs under hösten. Detta för att värmepumpen skall ha de bästa förutsättningarna inför vintern då värmepumpen arbetar som mest.
Vad kostar en värmepumpsservice?
Vi tar från 1860:- ex moms för en kompletta service av din värmepump.
Vad skall jag göra om värmepumpen låter onormalt?
Alla värmepumpar avger ett visst ljud men som regel inget som stör. Om du upplever att din värmepump låter ovanligt mycket rekomenderar vi att du kontaktar en servicetekniker som gör en kontroll av värmepumpen.

Kontaktuppgifter:

Besöksadress:

Sunnansjövägen 3, 824 70 Delsbo
(på hörnet vid John Deere) SE KARTA

Postadress:

Sunnansjövägen 3, 824 70 Delsbo
070-361 25 29 (Björn Löfstrand)
070-292 95 78 (VVS-service)
072-234 91 12 (VVS-arbeten)

Boka service av din värmepump

Få rådgivning och kostnadsförslag på värmepump, vattenfilter eller andra tjänster! Vänligen fyll i dina uppgifter nedan: